Öğrenci Kulüpleri, İhtiyaç Sahibi Çocuklara Destek İçin Bir Arada!

Son Güncelleme: 23.12.16

Acıbadem Üniversitesi Dans, Müzik, Drama ve Sosyal Yardımlaşma Kulübü ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmak amacıyla 28 Mart’ta “Michael Jackson Show” gösterisi gerçekleştirdi.

Michael Jackson şarkılarıyla danslarından oluşan bir repertuvarla seyirci karşısına çıkan Müzik Kulübü Korosu “We are the world”, Dans Kulübü Salsa Ekibi “They don’t care about us”, Dans Kulübü Michael Jackson Dans Ekibi "Smooth Criminal” ve “The way you make me feel" performanslarıyla büyük beğeni kazandı. Gösterinin sahne düzeni ve genel akışı Drama Kulübü tarafından gerçekleştirildi. Gösteriden elde edilen gelirin tamamının ihtiyaç sahiplerine iletilmesi sürecini de Sosyal Yardımlaşma Kulübü üstlendi.

Bilet satışlarından elde edilen gelirin tümü Rize Fındıklı’daki bir ilköğretim okulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amacıyla kullanılacak.